روش مهاجرتی eb-3 یکی از روش های قانونی و ساده ترین روش اخذ گرین کارت و  مهاجرت به می باشد. شما می توانید با اقدام از روش eb3 اقامت دایم را برای همه اعضای خانوادتان (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) ب نمایید.

 

مهمترین شرط برای واجد شرایط بودن و اقدام از روش eb3 داشتن پیشنهاد کار از یک کارفرمای یی است که این پیشنهاد کار باید به تایید وزارت کار و اداره مهاجرت رسیده باشد. شرکت بانیان سعادت با همکاری یکی از بزرکترین دفاتر بین المللی حقوقی در امریکا توانسته است پیشنهاد کار و تاییدیه شغل‌هایی که با کمبود نیروی کار در امریکا مواجه هستند و نیاز به تخصص ندارند را از پیش ب کرده و در اختیار متقاضیان این روش قرار دهد.

 

از دیگر شرایطی که متقاضی روش eb3 باید دارا باشد به شرح زیر است:

 

    سلامت جسمانی متقاضی

    عدم داشتن سوء پیشینه

 

پس از قبولی پرونده مهاجرت به از طریق eb3، برای متقاضی اصلی و تمام اعضای خانواده (همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال) ویزای اقامت دائم صادر خواهد شد و پس از ورود به به تمام اعضای خانواده گرین کارت اعطاء میشود. طول پروسه بررسی پرونده های eb3 در حال حاضر برای افراد ن ایران بین ۱۸ ماه تا ۲۴ ماه می باشد.

 

از دیگر ویژگی های این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

    بدون شرط سنی

    عدم نیاز به مدرک زبان

    عدم نیاز به مدرک تحصیلی

    عدم نیاز به سابقه کار و سرمایه

    داشتن شغل در بدو ورود به

    اخذ اقامت در زمانی نسبتا کوتاه

 

مراحل بررسی پرونده های eb3 به شرح زیر می باشد:

 

    ارسال پرنده به وزارت کار

    دریافت فایل نامبر eb3 از وزارت کار

    دریافت labor certificate یا همان اجازه نامه کاری

    ارسال مدارک به وزارت خارجه امریکا

    دریافت زمان مصاحبه سفارت برای مهاجرت به

    انجام مصاحبه

    صدور ویزا